You are here

Vi har fået en dansk hjemmeside og et nyhedsbrev

Edited on

02 December 2019
Read time: 1 minute

URBACTs kontaktpunkt i Danmark har fået en ny hjemmeside. Den giver et hurtigt overblik over, hvordan kommuner og nonprofitorganisationer kan få støtte til bæredygtig byudvikling.

URBACT Danmark hjemmeside nyhedsbrev

Det er ikke længere en nyhed, at Danmark har fået et nationalt kontaktpunkt til EU-programmet URBACT, placeret i Erhvervsstyrelsen. Men det er en nyhed, at vi nu har fået en hjemmeside og et nyhedsbrev, der gør det let at få kendskab til URBACT og de danske byer, som er med i URBACTs netværk.

Hjemmesiden giver et indblik i, hvem og hvad URBACT støtter, og hvordan netværkene og kompetenceudviklingen fungerer. Med ord og fakta tegnes et billede af, hvor omfangsrigt og betydningsfuldt URBACT er for den europæiske byudvikling, fordi programmet – der er netværksbaseret – adskiller sig markant fra alle andre EU-programmer.

 

Enkelt design og formidling

Ambitionen har været at skabe en hjemmeside, der formidler et forholdsvis ukendt EU-program på en overskuelig måde. Der er mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet, der forventes at blive udgivet ca. otte gange årligt.

Visuelt er hjemmesiden skabt i styrelsens one-pager-koncept med et farvevalg, der stemmer overens med URBACTs retningslinjer. Det har været afgørende at formidle programmets formål, og fortælle hvordan man kommer med, som dansk kommune, universitet eller nonprofitorganisation. Samtidig er hjemmesiden og Twitter de steder, hvor enhver skal kunne følge de danske deltageres forløb, mens de over en periode på tre år deltager i URBACTs netværk.

Hjemmesiden fremhæver desuden nyheder om nye ansøgningsrunder, fagrelevante temaer og de artikler, som udgives på URBACTs officielle hjemmeside. Der vil løbende komme opdateringer, og på den måde får brugerne altid serveret relevant viden, når de kommer ind på siden.

Hjemmesiden er blevet til i et samarbejde mellem områderne Landsplanlægning og Tilsyn og Digital Kommunikation i Erhvervsstyrelsen, og selv om den er ny og flot, så er den stadig under udvikling. Vi arbejder hele tiden på at optimere og forbedre. Falder du over en fejl eller mangel er du mere en velkommen til at kontakte Louise Meier, der er ansvarlig for det danske URBACT kontaktpunkt.