You are here

URBACT afholder åben session til Smart City Expo World Congress 2019 i Barcelona

Edited on

25 October 2019
Read time: 2 minutes

Smart City Expo World Congress (SCEWC) er det førende international event for byer og smarte urbane løsninger. Eventet er organiseret af Fira de Barcelona og vil finde sted den 19.-21. november 2019. Temaet er i år Cities Made of Dreams. Det spanske nationale URBACT kontaktpunkt organiserer i forbindelse med eventet en åben session om URBACT programmets læringer den 19. november. Kom og vær med til den vigtigste kongress om Smart Cities i verden!

Smart City Expo World Congress 2019

Mellem 19. og 21. november bliver Barcelona verdenshovedstad for Smart Cities: Fira de Barcelona - beliggende i L'Hospitalet de Llobregat, som er en kommune, der leder URBACT Transfer Netværket On Stage, som bl.a. Aarhus deltager i - vil være ramme for Smart City Expo World Congress 2019 (# SCEWC19). URBACT vil være til stede på kongressen, da det spanske nationale URBACT kontaktpunkt igen i år arrangerer en åben session om programmet og dets netværk.

Under temaet Cities Made of Dreams vil kongressen reflektere over den transformation, som metropoler har oplevet i det sidste årti. Løsninger, der før lød som det rene dagdrømmeri, er nu virkelighed i mange byer. Vi har i dag værktøjerne, der kan gøre endnu flere drømme til virkelighed i en nær fremtid.

Kongresprogrammet struktureres i 5 temaer:

  1. Digital transformation
  2. Bymiljø
  3. Mobilitet
  4. Regeringsførelse og økonomi  
  5. Inkluderende og delende byer

De 5 temaer vil dække emner som; datadrevne byer, 5G og fremtiden for Connectivity, resiliente byer, gentrificering, innovative transportsystemer, styring på flere niveauer (multilevel governance), dele- og samarbejdsøkonomi, cirkulær økonomi og byer for alle.

I 2019 afholdes kongressen i samarbejde med Smart Mobility Congress.

 

URBACT åben session på #SCWEC19

URBACT-sessionen på #SCEWC19 finder sted 19. november fra 17.15 til 19.00 med fokus på præsentation af ​​resultater fra forskellige URBACT-netværk gennem de sidste 15 år.

Vi har repræsentanter fra de spanske myndigheder og det nationale URBACT kontaktpunkt (NUP) og URBACT-byer, der kommer fra forskellige lande i Europa (med valgte repræsentanter og embedsmænd) og andre NUP-repræsentanter.

Målet med sessionen er at præsentere innovative løsninger udviklet gennem URBACT fra et internationalt perspektiv. Der bliver en åben dialog, som gør det muligt at dele erfaringer, ideer, projekter osv. med andre byer, offentligheden og deltagere i #SCEWC19.

  • Hvad? URBACT åben session på Smart City Expo World Congress
  • Hvornår? 19. november fra 17.15 til 19.00 (1 time og 45 minutter)
  • Hvor? Fira de Barcelona, ​​East Ágora (Av. Joan Carles I 64, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona)

Tjek programmet her

 

Et internationalt benchmark

Ved sidste kongres samlede SCEWC 700 byer fra hele verden. Der kom 844 udstillere, over 400 talere og 21.331 deltagere fra 146 lande.

Kongressens internationale indflydelse er vokset, efter der er kommet regionale begivenheder i Atlanta (USA), Curitiba (Brasilien), Kyoto (Japan), Puebla (Mexico) og Buenos Aires (Argentina), der yderligere har konsolideret Smart City Expo, som den internationalt førende begivenhed inden for smarte urbane løsninger. Kongressen tiltrækker år efter år flere og flere til Barcelonas forstad, der hvert år er vært for begivenheden.

 

Flere oplysninger: http://www.smartcityexpo.com/da/home

Tilmeld dig her

 

Artiklen er skrevet af Jon AGUIRRE SUCH, oversat af Louise Meier